För att göra balkongen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på balkongen. Inred din balkong med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor så gör det på insidan av balkongräcket.

Markiser

Om du vill sätta upp en markis ska den passa till huset och du behöver godkännande av bostadsrättsföreningens styrelse. Styrelsen har tillsammans med arkitekten tagit fram kulör och utformning på markiser i din förening. 

Styrelsen har beslutat att följa arkitektens val av markiser och balkonginklädnad:

Fabrikat: Sandatex 426 röd
Färg: NCS S 4040-Y60R

Tala med styrelsen som kan ge dig råd och anvisningar vart det är förberett för infästning av markisen. Anlita en behörig montör.

Inglasning av balkong

För att få glasa in en balkong krävs bygglov från kommunen och godkännande från bostadsrättsföreningens styrelse.

Avtal för balkonginglasning och bygglov hittar du här till höger. Två avtal skrivs under och skickas sedan till nedanstående adress. Styrelsen kommer sedan löpande att skriva under avtalen och ett avtal kommer återsändas till dig.


Brf Genuan 2
c/o Sebastian Benits
Genuagatan 4
753 56 Västerås


Uteplats
Om du har lägenhet i markplan ansvarar du själv för att sköta om växter och markbeläggnig på uteplatsen. Kontakta styrelsen om du har några frågor.

 

Avtal balkonginglasning
Genuan 2 har begärt in offerter från olika företag för inglasning av balkonger. Det finns idag 2 st offerter som är aktuella. 

Lumon
Offert finns för varje enskild lägenhet, och vilka rabatter som vi fått i dagsläget. Vid fler beställningar försöker vi få ännu mer i rabatt. Lumon har glasat in Genuan 1.

Det finns offert att skicka ut till den som vill se hur den ser ut just för din lägenhet.

Rydsglas
Sebastian har fått pris på gällande en balkong. Sebastian har mer uppgifter om de rabatter som gäller hos Ryds. 

Sebastian kollar vad som gäller för balkongrutan.

Ansvarig för Balkonginglasning är:

Sebastian Benits
Tel. 070-655 24 40

 

Dokument